EXENTRI City RFID kortholder i ekte skinn

Velg Variant

EXENTRI City RFID kortholder i ekte skinn

Rask tilgang. RFID-beskyttelse. Kvalitetsmaterialer. Norsk design. 3 kortlommer.

EXENTRI City er en liten, tynn og lett kortholder. Designet for enkel tilgang til kun de mest nødvendige kortene. Perfekt for de som bruker opptil tre kort daglig eller en tur på byen når man ikke vil ta med seg hele lommeboken med alle sedler, kvitteringer og kort. Minimalistisk og funksjonelt design som tar liten plass i lommen eller vesken. Tre separate lommer for kort eller brettede sedler. Framsiden er utstyrt med RFID-blokk teknologi som beskytter kortet mot elektronisk tyveri samt et praktisk skyvevindu for direkte korttilgang.

Laget av de beste materialer med fokus på kvalitet, håndverk og miljø. Ekte skinn i høy kvalitet, som med tiden vil utvikle en unik patina kun skinn av høy kvalitet kan. Slitesterke sømmer av nylontråd. Innvendig plate i rustfritt stål for optimal stabilitet og holdbarhet. Designet for å vare.

Leveres i en elegant gaveeske. Kortholderen kan preges med logo/tekst på forsiden, baksiden og på esken. En eksklusiv, tidløs og holdbar gave som kan brukes daglig i mange år. Tilgjengelig i flere fargealternativer. Registrert design.


Priser
Antall 10 25 50 100 200 500
Pris/stk 231,00 199,00 179,00 162,00 147,00 132,00
Hos oss tør du å handle på nettet
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Alle priser er eks. mva. Frakter fra leverandører kan tillkomme
   Alle oppgitte priser er kun et ca. estimat. BE OM TILBUD!!

Beregn pris

Antall  (Minste antall 10 stk)
Merking
Produktfarge

Hasselnøtt


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   74 04 04 60
   post@profil-trykk.noEXENTRI®

EXENTRI Wallets er et resultat av to unge nordmenn som ble oppmerksomme på den økende etterspørselen etter en mer moderne lommebok. De ønsket å lage en liten, praktisk og brilliant lommebok som kombinerte funksjonalitet med klassisk stil og moderne behov for lagringsplass til flere kort, sedler og kvitteringer, samt umiddelbar tilgang til kort. Sammen utviklet de et unikt design hvor man beholdt lommeboken slank, stilig og svært funksjonell. Resultatet ble den norske oppfinnelsen EXENTRI Wallet. Gjennom årene har lidenskapen vokst og merkevaren EXENTRI representerer innovasjon og kvalitetsprodukter med unike egenskaper.


Vis samtlige produkter fra EXENTRI®
Artikkelnummer EX C 720
Material Ekte skinn og rustfritt stål
Dimensioner Ca. 90x65x5mm
Vikt Ca. 30g
Paketering Elegant eske
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnader forutsetter en trykkferdig original.