New Nordic bukse

Velg Variant

New Nordic bukse

Bukser inspirert av street style; passformen er løstsittende i midje og hoft, og blir smalere og tettsittende i benet - perfekt egnet til både menn og kvinner. God stretch, normal/lav livhøyde. Rib og knyting i midjen og med rib i bunnen av benene, gjør buksene enda mer komfortable. Lommer fram og bak og en lårlomme med lukking, gir mange muligheter for å oppbevare redskap som brukes i en travel hverdag. Under linningen er en diskret service-strop for feste av kluter når man jobber i spiseområde og i kjøkken.

Kvaliteten er utviklet med 37.5® Technology som hjelper med å regulere kroppstemperaturen og er mekanisk strek for fleksibilitet.

37.5® Technology hjelper kroppen med å bli varm når man er kald og med å køle når kroppen er varm. Gjennom mikropartikler fra vulkanstein og kokosnøttskall hjelper teknologien å minimere svette ved å omdanne væske til damp, som ledes vekk fra kroppen, så man kan være aktiv og komfortabel en hel dag. Resikulert polyester og økologisk bomull er to viktige bærekraftige valg av kvaliteter, sammen med kraftig kanvas med et rustikt utseende og som beskytter mot varm mat og væsker i køkkenet.


Priser
Antall 1
Pris/stk 820,00
Hos oss tør du å handle på nettet
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Alle priser er eks. mva. Frakter fra leverandører kan tillkomme
   Alle oppgitte priser er kun et ca. estimat. BE OM TILBUD!!

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)
Produktfarge

Svart


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   74 04 04 60
   post@profil-trykk.noNybo

Nybo Workwear A/S har siden 1962 været en af hovedaktørerne på markedet for let arbejdbeklædning og arbejder med udvikling, produktion og salg af lettere arbejdstøj til industrielle vaskerier, hoteller, restauranter, detailhandel, servicefag, det danske kongehus samt forhandlere på mange europæiske markeder. Slutbrugerne af tøjet er eksempelvis hjemmeplejen, tjenere, kokke, sygeplejersker m.m.

Visionen er 100% klar - vi ønsker også i fremtiden at fastholde og udbygge vores position på det europæiske marked. Gennem nytænkning og udvikling stræber vi efter at være på forkant med branchens skiftende krav til mode, design og kvalitet.

I dag er Nybo Workwear A/S repræsenteret i alle nordeuropæiske lande. Hovedkontoret ligger i Viborg, hvorfra salg, lager og administration samt størstedelen af udviklings- og konstruktionsarbejdet varetages. Den primære produktion af tøjet foregår på egne fabrikker i Letland. Nybo Workwear A/S beskæftiger ca. 27 medarbejdere i Viborg og 150 medarbejdere i Letland.


Vis samtlige produkter fra Nybo
Artikkelnummer N-505034100-1
Kolleksjon New Nordic
Målgruppe Gastronomi
Kvalitet 65/35% pes m. 37.5® Technology fiber/co – 170 g/m2
Størrelser XS-4XL
Leveringstid 3-4 uker
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnader forutsetter en trykkferdig original.