Oppblåsbar Stol

Oppblåsbar Stol

Hva med å la kundene dine få sette seg ned i et par behagelige oppblåsbare stoler - stoler med ditt eget reklamebudskap på! Oppblåsbare møbler gir deg en morsom og unik branding som garantert blir lagt merke til. Du kan også enkelt flytte stolene rundt og arrangere dem etter behov. Sammen med for eksempel en oppblåsbar sofa og et bord, får du en uformell sittegruppe for uformelle og avslappende kundesamtaler.

Alle våre oppblåsbare møbler kan skreddersys med din logo og eget design og er slitesterke, vanntette, ripesikre og kommer i en rekke varianter. Våre oppblåsbare møbler består av en innerdel i solid plast med ekstrem styrke og elastisitet. Ytterdelen består av et slitesterkt, patentert trekk med glidelås. Vi trykker din reklame på yttertrekket, slik at du kan endre eller ha flere trekk etter behov. Enkelt og kostnadseffektivt!

Oppblåsbare møbler med trykk kan brukes ute og inne hele året. De er lette å ta med, raske å montere og gir deg god eksponering som vil imponere sluttkunden. Bruk dem ute i snøen, de flyter på vann, bruk de på firmafesten, kick-off, events eller andre arrangement du vil fremme logo eller sponsor. Snakk med oss så ordner vi alt for deg.


Pris 3500,00 kr

Hos oss tør du å handle på nettet
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Alle priser er eks. mva. Frakter fra leverandører kan tillkomme
   Alle oppgitte priser er kun et ca. estimat. BE OM TILBUD!!

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)

Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   74 04 04 60
   post@profil-trykk.noArtikkelnummer Oppblåsbar Stol
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnader forutsetter en trykkferdig original.