New Nordic kokkejakke, kort arm

Velg Variant

New Nordic kokkejakke, kort arm

Stilsikker og formsydd kokkejakke med kort arm. Passer perfekt til både menn og kvinner. Designet med ergonomisk silluet gir jakken en høy funksjonalitet og komfortabel passform. Ermer med myk ribb bak øker bevegelsesfrihet og passform. Foran lukkes jakken med skjulte trykknapper, som gir et rent og minimalistisk utseende, kombinert med en praktisk brystlomme. Spalter i siden av jakken for optimert bevegelsesfrihet. Kinakragen understreker det klassiske designet med respekt for tradisjoner og har forklestropp bak i nakken. Konstruksjonen av ryggen gir god fleksibilitet og strekkbarhet.

Kvaliteten er utviklet med 37.5® Technology som hjelper med å regulere kroppstemperaturen og er mekanisk strek for fleksibilitet.

37.5® Technology hjelper kroppen med å bli varm når man er kald og med å køle når kroppen er varm. Gjennom mikropartikler fra vulkanstein og kokosnøttskall hjelper teknologien å minimere svette ved å omdanne væske til damp, som ledes vekk fra kroppen, så man kan være aktiv og komfortabel en hel dag. Resikulert polyester og økologisk bomull er to viktige bærekraftige valg av kvaliteter, sammen med kraftig kanvas med et rustikt utseende og som beskytter mot varm mat og væsker i køkkenet.


Priser
Antall 1
Pris/stk 864,00
Hos oss tør du å handle på nettet
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Alle priser er eks. mva. Frakter fra leverandører kan tillkomme
   Alle oppgitte priser er kun et ca. estimat. BE OM TILBUD!!

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)
Produktfarge

Hvit


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   74 04 04 60
   post@profil-trykk.noNybo

Nybo Workwear A/S har siden 1962 været en af hovedaktørerne på markedet for let arbejdbeklædning og arbejder med udvikling, produktion og salg af lettere arbejdstøj til industrielle vaskerier, hoteller, restauranter, detailhandel, servicefag, det danske kongehus samt forhandlere på mange europæiske markeder. Slutbrugerne af tøjet er eksempelvis hjemmeplejen, tjenere, kokke, sygeplejersker m.m.

Visionen er 100% klar - vi ønsker også i fremtiden at fastholde og udbygge vores position på det europæiske marked. Gennem nytænkning og udvikling stræber vi efter at være på forkant med branchens skiftende krav til mode, design og kvalitet.

I dag er Nybo Workwear A/S repræsenteret i alle nordeuropæiske lande. Hovedkontoret ligger i Viborg, hvorfra salg, lager og administration samt størstedelen af udviklings- og konstruktionsarbejdet varetages. Den primære produktion af tøjet foregår på egne fabrikker i Letland. Nybo Workwear A/S beskæftiger ca. 27 medarbejdere i Viborg og 150 medarbejdere i Letland.


Vis samtlige produkter fra Nybo
Artikkelnummer N-501014100-1
Kolleksjon New Nordic
Målgruppe Gastronomi
Kvalitet 65/35% pes m. 37.5® Technology fiber/co – 170 g/m2
Størrelser XS-4XL
Leveringstid 3-4 uker
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnader forutsetter en trykkferdig original.