Om oss

Profil-Trøkk AS er lokalisert i Stiklestad allé i Verdal Kommune, ca midt i Trøndelag. Der har vi egne maskiner for tekstiltrykk, transfertrykk, brodering, storformatplott, bilreklame, vindusdekor og skilt.

Salgskontor og showrom er også i samme lokaler, noe som gir oss en effektiv og god ordreproduksjon uten for mange fordyrende mellomledd. Om du ønsker bilreklame, t-skjorte med trykk, ryggsekk med brodering, så fikser vi alt dette på en enkel måte.

Vi er en totalleverandør av firmagaver og profileringsprodukter, og tar for oss hele prosessen fra ide til definering av produkt, via innkjøp og lagerhold til ordrerutiner og pakking/distribusjon. Sammen setter vi fokus på produktbredde, leveringsdyktighet og en høy grad av kundeservice. Vi garanterer en god oppfølging og hjelp med ideer og utforming for å finne det produktet som passer ditt firmas profileringsstrategi. Vi leverer alt fra Caps med brodring via reklamepenner til spesialproduksjoner. Vi gjør deg synlig!

Få deres helt egen nettbutikk
Hos oss kan bedriften deres få deres helt egen nettbutikk. Her kan de ansatte handle egne profilprodukter, samt at avdelingene på en enkel måte kan hente ut et mindre antall profilprodukter fra et større lager. Denne løsningen er spesielt effektiv hvis bedriften holder til på flere ulike lokasjoner. Vi bistår dere med produksjon av nettbutikk, lager og distribusjon. Kontakt oss for mer informasjon om denne løsningen.

Profil-Trøkk AS er en liten bedrift med stor og bred erfaring.

"Vi leverer alt innen reklame- og profileringsprodukter til næringslivet, offentlig sektor og organisasjoner"

Rune Kristiansen daglig leder i Profil-Trøkk AS


Korte fakta

PROFIL-TRØKK AS
Ble etablert i augsut 2015, men med aner tilbake til 1989. Vi er i dag 4 ansatte, med lang og bred erfaring i profileringsbransjen.
FREMTIDSRETTET
Målet er å være en av den mest fremtidsrettede og profesjonelle aktøren i bransjen. Selskapet har kunder i alle størrelser, og kan levere alt fra en til tusenvis av enheter.
DIREKTEKUNNSKAP
Profil-Trøkk leverer varer fra hele Europa og bl.a fra Kina, men har også eget produksjonslokale i Verdal. Fordi deler av produksjonen foregår i Norge, slipper kunden fordyrende mellomledd. Vi har også direktekunnskap i Østen som gjør at vi kan tilby varer til best pris i forhold til kvalitet og leveringstid.